7 maj 2016
16:00

Segeltorps IF

Referat: Västerhaninge IF - Segeltorps IF

Andra segern i årets serie. En stabil insats av Västerhaninge. Första halvlek bjöd på en hel del fina chanser åt bägge lagen. 1-0 kom i den 35:e minuten på en omställning där Adam får ut bollen till Ibbe som hittar Eddie centralt. Eddie sliter sig fri och rundar Segeltorpskeepern och rullar in ledningsmålet. Ju längre halvleken gick desto mer tog Västerhaninge över spelet.
Andra halvlek Segeltorp flyttar upp och Västerhaninge fick ägna sig åt försvarsspel. Det skapas inte så farliga lägen utan det är snarare Västerhainnge som har bud på fler mål i ett flertal vassa omställningar. Det var på en snabb omställning där Segeltorp hade flyttat upp laget som 2-0 målet skulle komma. I den 78:e minuten Andrew skickar ut bollen till Vedran som löper in från sin vänsterkant och skoningslöst trycker in bollen i det bortre.
Segeltorp försöker reducera men kommer inte till några riktigt heta chanser. I den 92:a minuten får dock Segeltorp ett tröstmål. Lite onödigt då Västerhaninge gör ett bolltapp högt upp i banan som sedemera resulterar i ett hårt skott till höger om Pontus i målet.
Västerhaninge gör på det stora hela en helt ok match. Nu är vi på väg uppåt känns skönt att poängen börjar trilla in.